2020,, en toen,,,

Afgelopen jaar (2020) was een bijzonder jaar voor vintage camper life.   Zoals ieder jaar begonnen we in januari met veel leuke ideeën voor 2020,, helaas veranderde dit al snel in annuleringen, Lock-down en quarantaine.

Ondanks de corona crisis hebben we toch een goed jaar gehad. Niet zo zeer financieel, maar in netwerk, contacen en bedrijfsvoering. Zo hebben we sinds januari 2021 een nieuwe website, is ons netwerk verdubbeld en zijn er nieuwe (noodgedwongen) ideeën voor 2021.
Naast verhuur van onze classics zullen we ook als foodtruck gaan rond rijden in de regio Zevenaar.  Dit zal alleen gebeuren op dagen dat onze bus “ Maley”  niet geboekt is.

Financieel gezien is het een slecht jaar voor ons geweest. In januari 2020 hebben we veel geld gestoken in reclame/promotie van ons bedrijf.  Helaas door corona liep dit allemaal wat anders.  Zo hebben we noodgedwongen een aantal afspraken moeten annuleren en werden veel bruiloften gecanceld. Verder konden we als nieuwe startende onderneming ook niet rekenen op steun van de overheid.

Al met al een bijzonder jaar dus!
Gelukkig hebben we genoeg hoop, geduld en houden we het nog wel een tijdje vol 🙂

 

 

Met vriendelijke groet,

Paul Rutten

Vintage camper life
0683789319
info@vintagecamperlife.nl
https://vintagecamperlife.nl