Romantisch trouwen in een volkswagen oldtimer?

Maak een spetterende entree op uw eigen bruiloft door één van onze trouwauto’s te huren! Ze zullen een aanwinst zijn op uw eigen bruiloft. Door hun romantische uitstraling en unieke kleurencombinaties zullen ze schitteren op uw trouwfoto’s!

Met chauffeur.

Haal en brengservice.

Prijzen vanaf €250,- incl. btw. (prijs afhankelijk van datum & seizoen.)

Ook mogelijk als Photobooth in de avond.

Stuur ons een email:

Info@vintagecamperlife.nl

Marley

Marley is een volkswagen t2ab westfalia uit 1973. Ze heeft 4 zitplaatsen en 2 slaap plekken.  Ze is volledig origineel, maar wel gemoderniseerd.  Door haar unieke kleurencombinatie laat ze zich goed fotograferen en schittert ze op elke foto. 

foto’s mogelijk gemaakt door https://kentfotografie.com/

Jimi

Jimi is een volkswagen kever cabriolet uit 1969. Ze heeft 4 zitplaatsen en is volledig origineel. Wel is haar motor vervangen voor een 1835cc met Porsche koeling.  Door haar prachtige donkergroene kleur ziet ze er super uit op foto’s. 

Bob

Bob is een volkswagen t2b spritze (pick-up) uit 1977. Ze is haar hele leven in Italie gebruikt in de bouw. Toen de timmerman met pensioen mocht gaan heeft hij de bus mee genomen en is de rest van zijn leven in zijn bezit geweest. Door gezondheidsklachten heeft hij uiteindelijk de bus moeten verkopen.  Bob is dus een echt bouwer en dit is ook goed te zien. Door haar deuken en beschadigingen ziet ze er mooi uit en kan ze  veel vertellen! Ze krijgt op straat veel reacties! Bob is origineel, maar om haar uitstraling te complimenteren is ze verlaagd waardoor ze een foute uitstraling krijgt.