Over ons2021-01-22T10:54:08+00:00

Over ons!

Wij zijn Paul en Elke van “Vintage Camper Life”.  Vintage camper life is ontstaan tijdens het vintage kamperen in één van onze retro busjes.  Deze unieke beleving wilde we graag delen met onze vrienden, familie en kennissen kring. Al snel groeide we uit tot een respectievelijk verhuur bedrijf in klassieke auto’s.

Wat bieden wij aan!

Uiteraard flexibiliteit. Wij weten als geen ander dat geen boeking hetzelfde is (zeker bij een bruiloft) flexibiliteit staat voor ons op nr.1!.  Verder vinden wij het leuk om bezoekers een nieuwe beleving te geven. ,,,,, even terug in de tijd te gaan ,,,, zonder te veel technologie ,,,, heerlijk van de vrijheid te genieten!

    • Bruiloften & partijen (trouwauto & photobooth)
    • Dag verhuur
    • Verhuur voor photoshoots
    • Verhuur voor reclame doeleinden.

Vintage camper life BLOG

1006, 2021

2021 een nieuw begin

By |juni 10th, 2021|Tags: , , , , |

2021,, een nieuw begin!

Langzaam begint Nederland te herstellen van deze crisis. Zo ook Vintage camper life.  Door de crisis van afgelopen jaar zijn veel trouwauto boekingen bij ons geannuleerd of uitgesteld. Logisch ook,,, Je wil immers je trouwdag groots vieren.

Gelukkig begint ook ondernemend Nederland langzaam te herstellen.  Wel is her en der de schade van deze crisis goed te zien.  Partners waar we vroeger mee in zee gingen zijn nu genoodzaakt te stoppen of zijn inmiddels al gestopt.  Hierdoor zijn we genoodzaakt op zoek te gaan naar nieuwe partners.  Zo zijn we op dit moment opzoek naar een investeerder en een bloemist die bloemstukken kan maken voor onze auto’s.  Mail ons info@vintagecamperlife.nl

Bent u opzoek naar een trouwauto? Neem contact met ons op! We hebben nog ruimte in onze agenda!!

Met vriendelijke groet,

Paul Rutten

Vintage camper life
0683789319
https://vintagecamperlife.nl

2201, 2021

Trouwauto & onderhoud

By |januari 22nd, 2021|Tags: , , |

Ook dit jaar bieden we weer 3 trouwauto’s aan.  Het zijn natuurlijk oldtimers dus ze zullen geregeld onderhoud nodig hebben.

Planning voor aankomend jaar  :


Bob:
Bob ziet er nog altijd goed uit. Door zijn patina uitstraling is hij erg geliefd. Wel heeft bob dit jaar iets meer aandacht nodig. Zo zullen diverse motorblok onderdelen worden gereinigd en zal hij 4 nieuwe white wall banden krijgen.  Bekijk de foto’s

 


Marley:
Ook Marley ziet er nog steeds super uit! Dit jaar gaan we haar remmen vernieuwen en zal ze nieuwe gordijnen krijgen.  Bekijk de foto’s

 

 


Jimmy:
Jimmy is helemaal klaar voor het nieuwe jaar!  Wel zal er wat klein onderhoud worden uitgevoerd. Bekijk de foto’s.

 

2101, 2021

Het jaar van 2020….

By |januari 21st, 2021|Tags: , |

2020,, en toen,,,

Afgelopen jaar (2020) was een bijzonder jaar voor vintage camper life.   Zoals ieder jaar begonnen we in januari met veel leuke ideeën voor 2020,, helaas veranderde dit al snel in annuleringen, Lock-down en quarantaine.

Ondanks de corona crisis hebben we toch een goed jaar gehad. Niet zo zeer financieel, maar in netwerk, contacen en bedrijfsvoering. Zo hebben we sinds januari 2021 een nieuwe website, is ons netwerk verdubbeld en zijn er nieuwe (noodgedwongen) ideeën voor 2021.
Naast verhuur van onze classics zullen we ook als foodtruck gaan rond rijden in de regio Zevenaar.  Dit zal alleen gebeuren op dagen dat onze bus “ Maley”  niet geboekt is.

Financieel gezien is het een slecht jaar voor ons geweest. In januari 2020 hebben we veel geld gestoken in reclame/promotie van ons bedrijf.  Helaas door corona liep dit allemaal wat anders.  Zo hebben we noodgedwongen een aantal afspraken moeten annuleren en werden veel bruiloften gecanceld. Verder konden we als nieuwe startende onderneming ook niet rekenen op steun van de overheid.

Al met al een bijzonder jaar dus!
Gelukkig hebben we genoeg hoop, geduld en houden we het nog wel een tijdje vol 🙂

 

 

Met vriendelijke groet,

Paul Rutten

Vintage camper life
0683789319
info@vintagecamperlife.nl
https://vintagecamperlife.nl