Een oldtimer als promotie materiaal?

De promotie van uw bedrijf, merk of product(en) via een oldtimer zorgt voor impact op publiek. Oldtimers zijn echte blikvangers die ideaal zijn als communicatiemiddel voor zowel onderweg als op locatie. Wij helpen u graag om elke gelegenheid tot een succesvol reclamecampagne om te zetten met een van onze opvallende oldtimers.

Effectieve promotie

Een niet alledaags voertuig trekt altijd de aandacht en valt op. Hierdoor wordt de attentiewaarde van uw boodschap hoger en is uw promotie veel effectiever. Of het nu gaat om een beurs, demonstratie, voorlichting of open dag, met een van onze oldtimer trekt u de aandacht en bent u verzekerd van succes.

In uw stijl

Onze oldtimers kunnen door middel van magneet stickers of panelen voorzien worden van uw huisstijl en/of boodschap. Daardoor passen ze naadloos in uw communicatie en promotie campagne. Aan een aantal bussen kan zelfs een luifel gemonteerd worden. Hierdoor kunt u niet alleen in de bus maar ook buiten de bus uw dienst of product promoten. Er ontstaan ook andere mogelijkheden. Denk eens aan een proeverij, voorstelling of presentatie.

Meer weten?

Graag helpen we u om uw merk, product of bedrijf op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. Al uw wensen en ideeen vertalen we naar een passend voorstel. Zo wordt uw promotie met behulp van onze oldtimers een succes. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.